Rubriek: Apparatuur

OptiBean X: Precision in taste

Animo presenteert met trots het nieuwste model van het bekroonde assortiment OptiBean-koffiemachines: de nieuwe OptiBean X. Omdat de ware smaak in de kleinste details zit, is het hart van de machine volledig opnieuw ontworpen voor precisie in smaak. Kop, na kop, na kop.

Versgemalen koffiebonen verdienen het om met respect behandeld te worden en dat zit allemaal in de extractie: de combinatie van de hoeveelheid koffie, de maalgraad, de contacttijd en de temperatuur. OptiBean’s nieuwe X-press precisie brewer stemt alles perfect af op de gewenste smaak.  

Veel variaties

Met zijn slimme combinatie van hoogwaardige onderdelen en technische vaardigheden produceert de OptiBean X in een handomdraai versgemalen koffie en vele variaties.

Zelfs wanneer je twee kopjes tegelijk zet. Uitgerust met een volledig nieuwe X-press brewer.   

Een schoonheid in elke ruimte

Goede smaak gaat niet alleen om koffie. Strakke designlijnen en vriendelijke LED-verlichting maken van de OptiBean X een opvallende toevoeging aan elk horeca-interieur.  

Slechts één druk op de knop  

Animo staat voor geweldige koffie, bekroonde designs en echte duurzaamheid. Men gebruikt alleen hoogwaardige componenten en een schoon productieproces om energiezuinige machines te produceren met duurzame prestaties en een uitstekende smaak. Al meer dan 70 jaar verbetert Animo haar koffiemachines met behulp van betrouwbare technologie en een duurzame constructie. En dat betekent dat een OptiBean X jarenlang probleemloos zal werken.

www.animo.eu

Horecava: 12.432