Rubriek: Apparatuur

Automatische donutmachines bij De Kopermolen

Nederlanders zijn gek op zoete lekkernijen. En uiteraard geldt dat ook voor donuts. Logisch dus dat ook Nederlandse horeca-ondernemers kansen zien om met de automatische donutmachines van Belshaw Adamatic extra omzet te realiseren. Het Amerikaanse Belschaw is marktleider op het gebied van donut-apparatuur voor bakkerij en horeca. De Kopermolen levert deze donutmachines voor de Nederlandse markt.

Extra omzetkansen met donuts
De automatische donutmachines van Belshaw bieden ook horeca ondernemers goede kansen op een flink stuk extra omzet. Overigens kan men met deze apparatuur ook Griekse loukoumades en Amerikaanse Hushpuppy’s maken. Andre de Ruiter van De Kopermolen: ‘Ik zag deze donutmachines van Belshaw op een internationale beurs in Milan en wist het meteen. Dit is zowel voor ons als leverancier als voor onze klanten in de bakkerij en horecawereld een gouden kans om extra omzet te realiseren. Horecabedrijven kunnen zich met de donuts onderscheiden van hun concurrentie en hun gasten een kwalitatief hoogwaardig en origineel product aanbieden. Wat wil je nog meer!’.

Tot 700 donuts per uur
Alle eetadviezen en diëten ten spijt blijven in Nederland zoete lekkernijen zeer populair. En natuurlijk kun je daar als ondernemer maar beter op inspelen. De Ruiter: ‘Voor horecaondernemers liggen er goede kansen als het om populaire lekkernijen als donuts gaat. Met de automatische donutmachines van Belshaw Adamatic kunnen tot wel 700 donuts per uur worden geproduceerd. Om een extra stukje beleving te creëren zou dat ook in een open keuken kunnen. De machines zijn zeer eenvoudig te bedienen en doseren zichzelf. Ze plaatsen ook zelf de donuts in het vet en draaien deze halverwege om. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de smaak heel erg goed is. Of het nu gaat om apparatuur voor kleine hoeveelheden of een donut robotmachine: wij kunnen alles volledig voor onze klanten verzorgen. Dus de bestelling, installatie en daarna, voor zover dat überhaupt nodig is, het onderhoud’.

100% servicegericht
Alles is er bij De Kopermolen op gericht haar klanten een optimale service te bieden. De Ruiter: “Technische storingen aan de apparatuur komen vaak op de meest vervelende momenten. Daarom is het voor onze klanten heel belangrijk te weten dat op elk gewenst moment een servicemonteur met een compleet uitgeruste servicewagen, voorzien van de meest noodzakelijke onderdelen, snel ter plaatse kan zijn. Op het gebied van koeltechniek voldoen wij aan de strengste eisen en zijn STEK gecertificeerd. Onder dit kwaliteitslabel vallen alleen echte specialisten in klimaat- en koudetechniek. STEK staat voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.’

www.de-kopermolen.nl