Bedrijf

Iphora

Iphora

Op zoek naar een onderscheidend en professioneel horeca-interieur? Maak dan kennis met horecaspecialist IPHORA.

U wilt een nieuw interieur, een andere uitstraling, een complete renovatie of een geheel nieuw concept. Maar hoe regelt u dit? Wie maakt het ontwerp? Wie bewaakt de planning en uw kosten? Hoe wordt het onderscheidend? En hoe moet de routing? Allemaal zaken waar u als ondernemer niet dagelijks mee bezig bent. Een specialist in horeca-inrichting is dat wel.

IPHORA is specialist in interieurverbouwingen van hotels en restaurants. Wij verzorgen nieuwbouw, de upgrade of renovatie van hotelkamers, -recepties en –lobby’s en de bouw of verbouw van bars, restaurants en cafés. Maar ook van winkels en kantoren. We werken met een groot netwerk van uitstekende en betrouwbare vakmensen. Hierdoor kunnen we u helpen met grote renovatieprojecten en ook met kleinere verbouwingen en upgrades.

Heeft u een project? Pieker dan niet langer verder en neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en een vrijblijvende offerte. Meer informatie en voorbeelden van onze grote en kleine projecten vindt u op www.iphora.nl.