Bedrijf

Testo

Testo meetapparatuur

Sinds 1957 is Testo producent en leverancier van meetinstrumenten. In 1986 is Testo Nederland opgericht om in te spelen op de groeiende markt van meetinstrumenten in Nederland. Wij hechten veel waarde aan een goed advies, snelle service en nauwkeurige kalibratie. Tevens zijn we gecertificeerd volgens DIN en ISO 9001.

Sinds de start van de HACCP richtlijnen is Testo actief op dit gebied. Wij helpen u daarbij met advies, ondersteuning, kalibratie en passende meetinstrumenten voor uw toepassing. Al onze instrumenten voor de voedingsmiddelensector zijn ontwikkeld om in contact te komen met voedsel en zijn HACCP International en EN 13485 gecertificeerd.

Met onze meetinstrumenten meet u o.a. temperatuur, relatieve vochtigheid, pH en frituurolie. Maar ook voor volledige analyses van het klimaat van magazijnen, koelinstallaties en vitrines levert Testo meetapparatuur. Meten en analyseren kan met onze steekthermometers, infrarood thermometers, dataloggers of met het zelfstandige dataregistratiesysteem Saveris.