Rubriek: Inrichting

Dekbedovertrek Galvano extra elastisch

De Witte Lietaer presenteert op Horecava met trots haar nieuwe paradepaardje op het gebied van bedlinnen: het ‘Galvano’ dekbedovertrek. Met een uitgekiende samenstelling van 80% katoen en 20% polyester biedt dit bedlinnen een ongeëvenaarde combinatie van comfort, duurzaamheid en praktische voordelen.

De samenstelling van dit assortiment garandeert een perfecte balans tussen duurzaamheid en weerstand gedurende de hele levenscyclus. Op gevoel lijkt deze stof sterk op die van puur katoen, de toevoeging van polyester geeft een grotere elasticiteit aan de vezels waardoor de stof minder kreukt en strijken vergemakkelijkt.

Polyester

Het ‘Galvano’ dekbedovertrek behoudt alle vertrouwde voordelen van een katoenen dekbedovertrek, maar voegt daar een uniek element aan toe. Door de toevoeging van polyester wordt de stof extra elastisch, waardoor het minder kreukt en strijken een moeiteloze taak wordt. Dit maakt het bijzonder geschikt voor toepassingen in de hotel- en horecabranche.

Galvano bedlinnen voegt een vleugje luxe toe aan elke hotelkamer. Met oog voor detail en toewijding aan kwaliteit is het ‘Galvano’ dekbedovertrek een waardevolle toevoeging aan de standaardcollectie van De Witte Lietaer. Dit betekent dat er te allen tijde artikelen op voorraad zijn, waardoor men altijd een snelle en betrouwbare levering kan garanderen.

www.dwl.be

Horecava: 01.418