Rubriek: Food & Drinks

Drie nieuwe innovatieve smaken ORGANICS

Het is eindelijk weer tijd om te socializen met vrienden op het terras met een cocktail, een spritzer of alcoholvrije mocktail. De vraag naar spannende drankjes waar je geen kater van krijgt groeit en de #sobercommunity is in opmars. ORGANICS by Red Bull komt dir voorjaar met drie nieuwe smaken met elk hun eigenzinnige karakter: Purple Berry, Black Orange en Ginger Beer.

Waar traditionele frisdranken overheersend zoet zijn, biedt de reeks ORGANICS by Red Bull meer complexe combinaties van zoet, zuur en bitter. Dit maakt ze naast een verfrissende dorstlesser ook de perfecte partner om allerlei alcoholische en non-alcoholische drankjes mee te creëren. En net zoals met wijn of bier, zijn er ook heerlijke food pairings mogelijk. David Mansour, cocktail designer en mixoloog: “Met de natuurlijke ingrediënten van ORGANICS wordt het je makkelijk gemaakt om heerlijke cocktails of mocktails te maken. Met de Purple Berry, Ginger Beer en Black Orange-varianten complimenteer je de smaak van je drankje en til je het naar een hoger niveau!”

Trend: unieke smaaksensaties en spannende alcoholvrije dranken

Er is steeds meer vraag naar variatie en inspiratie vanuit de consument binnen het frisdrank-segment. Consumenten en horecaondernemers zoeken naar non-alcoholische craft sodas met verfijnde smaak, intensere beleving en meer kwaliteit. Er is een trend gaande van bewust minder alcohol drinken. De ‘craft soda’ trend is overgewaaid uit onder andere Duitsland, waar je bijvoorbeeld in Berlijn al langere tijd veel alternatieve frisdranken en limonades vindt. www.redbull.com/nl-nl/organics