Nolet Distillery lanceert nieuwe cocktailbeleving in het Witte Huis
Deze maand opent Nolet Distillery de Nolet Copper Club: een nieuwe experience waar 333 jaar distilleervakmanschap
Deze maand opent Nolet Distillery de Nolet Copper Club: een nieuwe experience waar 333 jaar distilleervakmanschap
Koppert Cress lanceert met de Fivola Blossom een eetbare bloem die niet alleen siert, maar ook
De vraag naar alcoholvrije dranken groeit explosief. Toch blijft het aanbod in veel horecazaken achter. Volgens
Heineken® Studio Mokum750 werd feestelijk gepresenteerd bij Café De Eland. Het allereerste fust arriveerde per ‘bierboeierboot’,
Koppert Cress lanceert met de Lupine Tops een verrassend antwoord op de toenemende vraag naar gemak
Lindeboom presenteert Zonnig Blond, een frisse dorstlesser die de lente inluidt. Met zijn fruitige karakter en
Smaken verschillen, maar cijfers liegen niet: ’s-Hertogenbosch is dé Horeca Hoofdstad van Nederland! Uit onderzoek van
Eicom Barneveld presenteert op de Horecava de EasySlice Deli Egg. Een opvallende innovatie voor extra gemak
Koppert Cress introduceert twee nieuwe smaakmakers in haar assortiment: Tahoon Tops en Olympia Cress. Deze nieuwe
QSTA, een online versmarkt voor foodprofessionals, presenteert de nieuwste trends voor de winter van 2024. Deze