Rubriek: Food & Drinks

Eerste pizza-drive-thru van Nederland

Life Goes on in Goes. Ondanks deze gekke tijden blijft men bij New York Pizza vooruit kijken. Deze week is officieel de eerste paal de grond in gegaan van de eerste pizza-drive-thru van Nederland. Zolang het veilig is gaat de bouw door en zal de opening deze zomer plaatsvinden.

Pizzaliefhebbers hoeven binnenkort dus niet meer hun auto uit om van hun favoriete pizza’s te genieten. Deze zomer opent namelijk een food court in Goes, waar zowel de pizza’s van New York Pizza als de donuts van Dunkin’ via een drive-thru en delivery verkrijgbaar zullen zijn. De opening van de vestiging in Goes gaat gepaard met een ludieke openingsactie, dit gaan Dunkin’ en New York Pizza pas vlak voor de opening bekendmaken.

Het pand wordt gedeeld met Dunkin’ en beide restaurants hebben zowel een zitgedeelte, een terras en een pizza-drive-thru. Dit is een primeur in Nederland. New York Pizza gaat in de pizza-drive-thru pizza slices verkopen. Vanuit je auto eet je een overheerlijke slice en natuurlijk krijg je er een servetje bij. In het restaurant kun je hele pizza’s bestellen en vanuit daar gaat ook bezorgd worden.

Ideale combinatie

New York Pizza-oprichter en CEO Philippe Vorst vertelt dat hij ontzettend trots is op deze samenwerking: “Dit is een voorbeeld van de ideale combinatie. In de ochtend en middag zullen klanten veelal koffie en donuts consumeren, in de middag en avond zullen pizza’s harder gaan. En wat is er nu lekkerder dan een donut van Dunkin’ als toetje?”

De eerste drive-thru wordt geopend door franchisenemer Koen van Haasdrecht. “Ik ben ontzettend blij dat ik als eerste in Nederland een pizza-drive-thru mag openen. Ondanks de gekke tijden kijken we vooruit en werken we hard aan het realiseren van onze droom.”