Rubriek: Inrichting

Het terras op: we mogen weer!

Het terrasseizoen is dit jaar veel later dan normaal van start gegaan. Dankzij de coronacrisis was het lang niet mogelijk om terrassen te bezoeken. Gelukkig is die ellende nu eindelijk achter de rug. Gelijk vanaf 1 juni hebben veel horecagelegenheden het terrassen alweer geopend. Uiteraard rekening houdend met de geldende maatregelen. Okido levert hier graag een bijdrage aan met de stijlvolle outdoor collectie voor 2020.

Blikvangers van elk terras

Parasols zijn vaak het eerste wat de bezoeker ziet en daarom een belangrijk onderdeel van uw terras. Ze beschermen de gasten niet alleen tegen de felle zon, maar bieden ook bescherming wanneer er plotseling een bui uit de lucht komt vallen. Okido heeft een uitgebreid aanbod aan parasols die direct uit voorraad leverbaar zijn. De parasols zijn in verschillende kleuren leverbaar. De afmetingen variëren van 300×300 cm tot 700×700 cm. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende vormen: vierkant, rechthoekig of rond. Wat de stijl of omvang van uw terras ook is, Okido heeft er een geschikte parasol voor.

Terrasmeubilair

Naast parasols heeft Okido een uiterst gevarieerd assortiment aan terrasmeubilair. Vrijwel de hele terrascollectie is uit voorraad en dus op korte termijn leverbaar. De terrasstoel Barcelona is een prachtige stoel met een houten look en een aluminium frame in de kleuren zwart en zilver. Het handige aan deze stoelen is dat ze makkelijk stapelbaar zijn en dus eenvoudig om op te bergen. Door deze stoelen te combineren met de gelijknamige Barcelona terrastafels creëert u een prachtig totaalplaatje dat niet alleen comfort biedt, maar er ook nog eens goed uitziet.

Interieur net zo belangrijk als exterieur

Uw terras mag dan wel de blikvanger van uw gelegenheid zijn, ook dient het interieur van uw zaak goed ingericht zijn. Ook dit valt onder de specialiteit van Okido. Door functionaliteit en sfeer tot in perfectie te combineren, dragen wij bij aan het comfort van uw klanten. Ons indoor assortiment wordt aangevoerd door de Demi en Mabel stoelen. De Demi stoel is bekleed met een prachtige luxe velvet stoffering voor een klassieke uitstraling. De stoel Mabel is een trendy stoel met een zwart metalen frame en zit- en rugleuningen die gestoffeerd zijn met kunstleder. Deze stoelen zijn ook verkrijgbaar als barkrukken, waardoor u uw barmeubilair en uw gewone zitmeubilair fraai kunt combineren. Of het nu om binnen- of buiteninrichting gaat, bij Okido bent u aan het juiste adres.

www.okidobv.nl