Rubriek: Inrichting

Horeca Zonwering Nederland: 2023 Prima terrasjaar!

‘Zo aan het einde van het jaar mogen we tevreden terugkijken’, zegt André Klein Zandvoort, senior adviseur van Horeca Zonwering Nederland.’In een tijd waarin het economisch niet altijd makkelijk is voor de horeca, zien we toch veel klanten die in hun terras investeren en innoveren. Eigenlijk heel begrijpelijk. Want een overdekt terras geeft natuurlijk meer omzet!’

Afhankelijk van de wensen van de horecaondernemer kan het terrasseizoen aanzienlijk worden verlengd. Bijvoorbeeld door middel van waterdichte vouwdaken en eventueel met rondom glazen wanden of screens. Zo zitten uw gast langer “buiten” en wordt het terrasseizoen significant verlengd!

365 dagen per jaar

Klein Zandvoort: ‘Dit jaar hebben we weer geïsoleerde terrasoverkappingen mogen maken die jaarrond functioneren. Dat is puur comfort. Buiten wordt binnen en binnen wordt buiten. Op elk door de horecaondernemer gewenste moment. Iedere m² grond wordt zo volledig benut, op een manier die zichzelf terug betaalt en winst genereert. Het gaat dan om waterdichte en beloopbare overkappingen met een TUV certificatie voor sneeuwlast’.

Beweegbare systemen

Het mooie is dat Horeca Zonwering Nederland dit kan bouwen in meerdere varianten. Dit gaat zover dat men tegenwoordig zelfs volledig inschuifbare glazen daken kan bouwen die vaak door hun flexibiliteit vergunningsvrij zijn. Klein Zandvoort: ‘Eén druk op de knop en het dak gaat dicht. Eén druk op de knop en het dak gaat open. Dit beweegbare systeem biedt alles voor een variabel, zorgeloos en winstgevend terras’.

Als gespecialiseerd bedrijf met een eigen technische dienst is Horeca Zonwering Nederland in staat om de klanten volledig te begeleiden gedurende het hele proces. ‘Na de eerste kennismaking en een inventarisatie van de mogelijkheden van de locatie, en uiteraard de wensen van de klant, worden er duidelijke visualisaties gemaakt van de te realiseren situatie. Een extra garantie dat de klant tevreden is met het eindresultaat. Want voor ons geldt voor elk project: Van oriëntatie tot een door u gewenste realisatie! Wij nodigen geïnteresseerden van harte uit even vrijblijvend een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Dat kan natuurlijk op locatie maar uiteraard ook in onze showroom’.

www.horecazonweringnederland.nl