Rubriek: Inrichting

InBeTween tussenschermen: minimale kans op besmetting, maximaal benutten zitplaatsen

Nu zitten we nog midden in de Corona narigheid maar er komt, wellicht sneller dan we nu denken, een tijd dat de maatregelen worden versoepeld en we onze levens weer met kleine stapjes mogen oppakken. Op dat moment zijn ondernemers en leveranciers in de hospitality zich allemaal hoopvol aan het voorbereiden. Dat blijkt uit verschillende initiatieven die de kop op steken en gericht zijn op het aflopende tijdperk van het coronavirus. Satelliet Meubelen is een van die initiatiefnemers.

De specialist in horeca- en projectmeubilair ziet van dichtbij hoe moeilijk de sector het heeft en ervaart hier zelf ook de nodige gevolgen van. De focus ligt echter op de toekomst en het helpen van hun relaties om weer snel en veilig op te kunnen starten. De grootste uitdaging wordt het minimaliseren van de kans op besmetting tegenover het maximaal benutten van het aantal zitplaatsen. Met dit in het achterhoofd en vanuit de gedachte ‘safer together’ is door Satelliet de afgelopen tijd druk gewerkt aan de nieuwste productcategorie: InBetween – safer together.

Veilig en geborgen gevoel

InBetween by Satelliet is een productlijn die gericht is op ‘safer together’. De eerste producten zijn tussenschermen in diverse uitvoeringen die zowel binnen als buiten kunnen worden toegepast. De InBetween kan overal tussen tafels worden opgesteld en geeft gasten en medewerkers zo een veiliger en geborgen gevoel. Het is juist dit gevoel wat volgens Satelliet de aanvullende betekenis van een gastvrije inrichting is geworden.

Verplaatsbare scheidingswand

Het begon met de eerste variant: de InBetween Indoor Column. Dit is een verplaatsbare scheidingswand van gerecycled karton en recyclebaar kunststof. Een tussenscherm dat niet de anderhalve meter aanduidt, maar zorgt voor afscherming. Deze variant is naast lichtgewicht ook makkelijk toepasbaar in iedere setting, eenvoudig in elkaar te zetten en flexibel op te stellen door de meegeleverde kolom en tafelstandaard. De InBetween Indoor Column wordt per 4 stuks geleverd voor een setprijs van € 100 (incl. verzendkosten, ex BTW). De Inbetween Indoor Columns kunnen vanaf nu worden besteld in de webshop en zijn leverbaar vanaf 4 mei. Schaft een klant in de toekomst meubilair aan bij Satelliet Meubelen, dan krijgt deze het volledige aankoopbedrag van de InBetweens retour.

Aan andere varianten, zoals een outdoor paneel, wordt momenteel nog hard gewerkt. Maar ook deze staan volgens Satelliet in korte tijd klaar voor bestelling. De eerste geluiden vanuit de horeca zijn positief en geven het vertrouwen dat we deze crisis gezamenlijk door gaan komen.

www.safertogether.nl

www.satelliet.net