Rubriek: Inrichting

Met PlateMate loopt alles op rolletjes

In de tophoreca is de mise en place voor grotere gezelschappen steevast een hele uitdaging. Veel (opgemaakte) borden, weinig effectieve ruimte: iedere chefkok kent het probleem. Toch is het is altijd heerlijk als alles in de keuken tijdens de voorbereiding én bij het uitserveren op rolletjes loopt. En dat doet het dankzij PlateMate letterlijk en figuurlijk! Al ruim 25 jaar…

‘Bordenstapelaar’

Het fenomeen van de ‘bordenstapelaar’ voor mise en place opslag in de horecakeuken is natuurlijk al langer bekend. Maar om maximale betrouwbaarheid en efficiency te krijgen, moet zo’n stapelsysteem wel zeer goed doordacht zijn. En tegen een stootje kunnen, want in een drukke keuken is altijd sprake van intensief gebruik. Het gepatenteerde systeem PlateMate voldoet aan beide voorwaarden. En meer dan dat!

Pure tijdwinst in de horecakeuken

Om te beginnen is de PlateMate beschikbaar in diverse hoogtes, met capaciteiten vanaf 48 borden. Het systeem is handmatig traploos verstelbaar, waardoor alle typen borden en schalen stevig op hun plaats blijven: rond, vierkant, rechthoekig of ovaal – en als u wilt allemaal tegelijk! Er is zelfs een optie voor hele dienbladen. Daarbij zorgt het eigen gewicht van de borden voor een zeer goede en veilige grip in speciale beschermende rubbers. Zo blijft de kans op breuk tot een minimum beperkt. De PlateMate is voorzien van vier (deels geremde) rvs draaiwielen, waardoor hij zich perfect en stabiel laat manoeuvreren. En schoonmaken is echt een kwestie van seconden!

Een leven lang gemak Hoe rendabel de PlateMate is blijkt ook uit zijn levensduur. Dankzij de robuuste uitvoering in rvs en het doordachte ‘lego’ bouwsysteem van de losse onderdelen gaat de wagen vaak een leven lang mee. Zelfs als intensief gebruik ooit leidt tot slijtage. Want een onderdeel kunt u eenvoudig zonder gereedschap vervangen. Al zal dat niet snel nodig zijn: op vrijwel elke PlateMate zit namelijk standaard 2 jaar garantie!

www.platemate.nl