Rubriek: Food & Drinks

Nieuw concept ‘The Deli Burger’ verrassende combinatie van burgers & vleeswaren

Met het nieuwe burgerconcept ‘The Deli Burger’ speelt OSI Europe in op een uit New York overgewaaide foodtrend. Hierbij wordt het combineren van luxe vleeswarentoppings op premium burgers tot een culinaire kunst verheven.

Samen met tv-kok Evert te Pas, bekend van 24Kitchen, zijn er op de Horecava tien burgerrecepten bedacht waarvan een selectie te zien, te ruiken en vooral te proeven is op de OSI Europe-stand met de merken Bakx Foods, Foodworks en henri van de bilt.  De Horecava vindt plaats in de RAI te Amsterdam van 7 tot en met 10 januari 2019.

Premium burger en kwalitatief hoogwaardige vleeswaren

‘The Deli Burger’ is een premium burger door combinaties van hoogwaardige rundvlees- en kipfiletburgers met eveneens kwalitatief hoogwaardige vleeswaren te maken. Met filmpjes van de 24Kitchen-chef-kok op het Foodworks-YouTube-kanaal willen we de horecaondernemers graag leren hoe je een goede burger bakt en hen inspireren met leuke recepten’, verklaart William Barker, Sales Director Benelux OSI Europe. “Het is de eerste keer dat de verschillende bedrijven van de Amerikaanse OSI Group en hun merken in de Benelux samenwerken: henri van de bilt, Foodworks en Bakx. De sfeer en uitstraling van de stand is dit jaar verrassend anders; met een stoere foodcourt wordt ingespeeld op de huidige horecabeleving. De bezoekers maken kans op een hamburgermasterclass van chef-kok Evert te Pas.”

Nieuwe premium kipfiletsnacks

Tijdens de Horecava introduceert OSI Europe ook een tweetal nieuwe premium kipfiletsnacks: de Laguna Cripsy Chicken en de Mega Crispy Fingers, onder het merk Foodworks. De Laguna Crispy Chicken is een krokante kipfiletburger die ook deel uitmaakt van het Deli Burger-concept. De Mega Crispy Fingers zijn een welkome aanvulling op het huidige kipnuggetassortiment.

Het burgerbeleg van henri van de bilt bestaat uit gerookte ribeye, tapasspek, streaky bacon, carpaccio en Kempische ham. Vleeswaren van hele delen met de beste smaak, gezouten of op beukenhout gerookt en/of gerijpt in de tijd. “Wij laten zien dat wij een ruim assortiment kunnen aanbieden. Voor de Horecava is er gezocht naar een combinatie binnen onze portfolio aan vleesproducten van burgers tot vleeswaren. Zo kwamen we uit op ‘The Deli Burger’”, zegt Barker enthousiast.