Rubriek: Apparatuur

Nieuw onafhankelijk kennisplatform Grootkeuken.nl gelanceerd

Tijdens de Horecava is het kennisplatform Grootkeuken.nl gelanceerd. Op dit onafhankelijk kennisplatform vinden ondernemers en keukenprofessionals een overzicht van alle essentiële apparatuur voor het inrichten van een professionele keuken. Van horeca tot bedrijfskantine, van retail tot restaurant.

Daarnaast vinden bezoekers een overzicht van de belangrijkste trends van de keukenwereld en handvaten om te voldoen aan de actuele wetgeving op het gebied van onder andere hygiëne, onderhoud, duurzaamheid en energie.

Bij inrichten professionele keuken komt weel kijken

Het aanschaffen van keukenapparatuur is kostbaar en nieuwe technologische ontwikkelingen schudden de grootkeukenmarkt op. Energie labels, inductie versus gas, de beste plaats voor koelcellen en smart-apparatuur. Het is allemaal niet zo eenvoudig.  Grootkeuken.nl is ontwikkeld om ondernemers en keukenexperts één kennisplatform te kunnen bieden, waar ze antwoorden kunnen vinden op al hun vragen. 

Naast het delen van kennis biedt het platform ook inspiratie, voornamelijk op het gebied van trends en ontwikkelingen. Publicaties over diverse onderwerpen, vertaald door experts uit de keukenbranche, maken het naar verwachting tot platform om regelmatig te raadplegen.

www.grootkeuken.nl