Rubriek: Apparatuur

Bundeling krachten Horecava en NVLG

De Nederlandse Vereniging Leveranciers van Grootkeukenapparatuur (NVLG) en de Horecava gaan samenwerken om ondernemers te inspireren en hen te voorzien van de meest actuele informatie rondom het inrichten van een professionele keuken. Dit zal gebeuren via de platforms Grootkeuken.nl en Horecava.nl.

De NVLG, initiatiefnemer van Grootkeuken.nl, ziet dat er steeds meer behoefte is aan kennis in deze veranderende markt. Vanuit deze waarneming is het kennisplatform Grootkeuken.nl geboren. Daar vinden bezoekers alle informatie die zij nodig hebben bij het inrichten van een grootkeuken. Denk bijvoorbeeld aan het selecteren van specifieke benodigde apparatuur, maar ook aan actuele wetgeving waar rekening mee gehouden moet worden. Naast kennis biedt het platform ook inspiratie op het gebied van trends en ontwikkelingen.

Horecava: nieuwste innovaties

Een platform dat al decennia bekend staat om het inspireren van haar bezoekers is de Horecava. De populaire beurs trekt jaar na jaar duizenden bezoekers die zich laten inspireren rondom de nieuwste innovaties op het gebied van eten, drinken en slapen. Het is dus niet meer dan logisch dat de partijen de handen ineenslaan om kennis te bundelen en de markt zo optimaal mogelijk te informeren. Het partnership zal bestaan uit het delen van expertise in de vorm van content. Zowel op de beurs, Grootkeuken.nlHorecava.nl, als in het online magazine Scoops. Daarnaast zullen de partijen een gezamenlijk onderzoek uitzetten om inzicht te krijgen in de relevante ontwikkelingen die spelen binnen de grootkeukentechniekbranche.