Rubriek: Inrichting

PALMO realiseert zwevende terrasoverkapping en vierseizoenenterras

PALMO, expert in horeca exterieur, heeft onlangs weer een aantal aansprekende projecten gerealiseerd. Voorbeelden zijn een zwevende overkapping bij Welgelegen Kitchen & Drinks in Voorhout en een uniek vierseizoenenterras bij CORENDON Village Hotel in Amsterdam-Schiphol.

Een van de redenen om te kiezen voor een permanente terrasoverkapping is voor de eigenaar van Welgelegen Kitchen & Drinks dat gasten nu eenmaal graag buiten zitten. En hoe! Op het fleurige terras van dit gezellige bekende café in Voorhout voelt iedereen zich meer dan welkom. Of dit nu is voor een kop koffie, heerlijke lunch, diner of lekkere cocktail. De horecaondernemer is heel blij met de keuze voor de zwevende terrasoverkapping met inschuifbaar doek van Palmo. Met deze oplossing kan het café altijd voldoende gasten ontvangen en nemen bezoekers ook plaats op het terras bij minder weer. Dankzij de overkapping aangevuld met heaters en de openhaard is het extra comfortabel en gezellig op het terras.

Uniek vierseizoenenterras  

Met zes geschakelde lamellen terrasoverkappingen voor het terras van het restaurant van Corendon Village hotel realiseerde PALMO een uniek project. Het restaurant is rond gebouwd en dit design is doorgevoerd in de overkappingen. Een mooie uitdaging die dankzij het maatwerk waar PALMO om bekend staat uitstekend te realiseren is. Met de lamellen terrasoverkapping voor het restaurant van Corendon Village hotel is een extra (buiten)ruimte van maar liefst 160m2 gecreëerd. Hier genieten de gasten in alle weersomstandigheden comfortabel van het buffet met waanzinnig uitzicht op de Boeiing 747 in de tuin van het hotel.

Voor dit project zijn inschuifbare lamellen daken toegepast. Naast de ventilatiestand schuiven de lamellen van deze overkapping volledig open. Voor extra comfort zijn de lamellen geïsoleerd en is de overkapping voorzien van heaters. De wanden zijn aan de voorzijde afgesloten met een gemotoriseerde verstelbare glazen borstwering.  

Glatz horecaparasols  

PALMO heeft nu ook de multifunctionele horecaparasols van het bekende Zwitserse merk Glatz in het assortiment opgenomen. Deze parasols zijn uitstekend bestand tegen sterke wind, zeelucht, zonlicht en regen. Een klasse apart en dankzij het maatwerk, geheel naar wens samen te stellen. ‘Met stijlvolle parasols op uw terras creëert u een unieke sfeer. Uiteraard heeft u keuze uit standaard kleuren en modellen. Als Expert in Horeca Exterieur bieden we natuurlijk ook volledig maatwerk aan voor zowel kleine als grote horecaterrassen’, Licht Auke Spaanderman, projectadviseur van PALMO toe. ‘Voor elke horecazaak stellen we een design, geheel passend bij de sfeer en uitstraling van de ambiance samen. Er is een oneindige keuze aan stoffen en kleuren’.

www.palmo.nl