Rubriek: Food & Drinks

Roze Tonic Water met frisse lichtzoete smaak Raspberry & Rhubarb

Fever-Tree introduceert de nieuwe variant Raspberry & Rhubarb Tonic Water. Met de natuurlijke smaken van zoete rabarber in combinatie met sappige frambozen en een lagere dosis kinine heeft deze tonic een fris zoet en fruitig karakter. De nieuwe variant van Fever-Tree laat zich goed mixen met een London Dry Gin, maar is ook heerlijk in combinatie een met (roze) gearomatiseerde gin, vodka of aperitieflikeur.

Raspberry & Rhubarb Tonic is een zeer toegankelijke tonic die zowel de klassieke Gin &Tonic liefhebbers als andere consumenten zal smaken. Door een lagere dosis van hun signatuur kinine worden de zoete tonen van de ingrediënten versterkt en heeft deze tonic een minder bitter pallet.

Pionieren met mixen

Fever-Tree is pionier op het gebied van premium mixen. Sinds 2005 creëert Fever-Tree kwalitatieve frisdranken op basis van enkel de beste ingrediënten. Het doel is om deze frisdranken te mixen met hoogwaardige gedistilleerde dranken. In tegenstelling tot vele kunstmatige frisdranken, wordt er geen compromis gemaakt als het gaat over smaak en kwaliteit. Voor hun frisdranken gaat Fever-Tree dan ook heel de wereld rond op zoek naar de allerbeste ingrediënten.

De Raspberry & Rhubarb Tonic is voor consumenten vanaf heden verkrijgbaar via drankdozijn.nl en later dit jaar ook bij supermarkten, slijters en andere online platforms. Voor de horeca is Raspberry & Rhubarb Tonic verkrijgbaar bij geselecteerde groothandels in Nederland. (Sligro, Hanos, etc.)