Rubriek: Inrichting

Ruime collectie harmonicadoeken bij Garden online

De Garviks harmonicadoeken van Garden online zijn gemaakt van waterdicht polyester en voorzien van een Dupont teflon laag ter bescherming. Het dicht geweven harmonicadoek heeft ook een waterafstotende laag, zodat uw gasten tijdens een kleine regenbui droog kunnen blijven zitten en genieten van de buitenlucht.

Dat de doeken in Europa geproduceerd worden is duidelijk te zien aan de perfecte afwerking. Het filtert UV-licht tot ca. 97%.

HDPE Harmonicadoeken

De harmonicadoeken van Nesling en Garviks harmonicadoek zijn gemaakt van een zeer sterk geknoopt HDPE doek. Deze bieden tot 95% bescherming tegen schadelijke UV stralen en geven verkoeling bij warm weer. Tevens zijn de doeken eenvoudig te reinigen en schimmelwerend. Met de bijgeleverde montage handleiding is het harmonicadoek eenvoudig te installeren. Deze doeken zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet, gebroken wit of zand.

Kwaliteit

Gardenonline levert uitsluitend kwaliteit. Dat merkt u niet alleen aan het stevige geweven polyester doek (280 gr/m2 geweven HDPE doek) maar ziet u ook aan de afwerking van de doeken. De bevestigingsmaterialen zijn van AISI 316 kwaliteit, wat staat voor de hoogste kwaliteit RVS die verkrijgbaar is.

www.gardenonline.nl