Rubriek: Food & Drinks

Sansho Leaves: Aromatische, tintelende sensatie  

Koppert Cress blijft de gastronomie inspireren. Dit keer met de introductie van Sansho Leaves. Deze geven een frisse smaak die doet denken aan citrusvruchten, yuzu en kaffir lime. Deze frisheid wordt gecombineerd met peperige en pittige tonen. Bij het eten van deze bladeren ontstaat er een zachte tinteling die vergelijkbaar is met de Sechuan Button. Deze verse bladeren hebben een sensationele smaak. Sansho Leaves kunnen in hun geheel worden gebruikt en werken goed in verschillende toepassingen. Natuurlijk past dit product goed bij de Noord- en Oost-Aziatische keuken, maar het leent zich ook uitstekend voor andere keukens. De citrusachtige hints van de Sansho Leaves combineren goed met vis, vlees en schaaldieren. De aromatische, tintelende sensatie van de Sansho Leaves is een perfecte toevoeging aan cocktails en infusies. Desserts worden echt een unieke smaakervaring met Sansho’s smaakpalet reinigende effect.

www.koppertcress.com