Rubriek: Food & Drinks

Sligro Apeldoorn heropend

Op donderdag 11 april is de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Apeldoorn heropend. Topchef Robert Kranenborg, Angelique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Oskar van Zuiden (vestigingsdirecteur Sligro Apeldoorn) verrichtten gezamenlijk de officiële openingshandeling.

De hele dag was er een inspirerend programma met kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer. TV-koks, topchefs uit de regio, leveranciers, vakspecialisten en de beste wijnhuizen van Sligro kwamen naar Apeldoorn. Er waren demonstraties van onder andere Gerwin Sanders (Twenty2, Apeldoorn), Marco Koster (eetcafé de Slimmerick, Epe), Ricardo Rozema (gastrobar Base, Apeldoorn) en Gino Grassotti (firma van Veldhuizen, Apeldoorn). Angelique Schmeinck presenteerde de activiteiten.

Alles onder één dak

Oskar van Zuiden: “De afgelopen periode is de vestiging van 4.000 m2 compleet verbouwd en in die tijd waren wij normaal geopend voor onze klanten. Dat was een flinke uitdaging en wij zijn de klanten dankbaar voor hun begrip en geduld. Maar het resultaat mag er zijn! Sligro Apeldoorn is de ideale groothandel voor de vele campings, recreatiebedrijven, cafetaria’s en café-restaurants die de Veluwe herbergt. Ons food en non-food assortiment is hier perfect op afgestemd. We hebben alles onder één dak: wijn, bier, koffie en thee, kruiden, snacks, disposables, keukenbenodigdheden, horeca-apparatuur, kaas, zuivel, groenten & fruit en een uitgebreid diepvries-assortiment met vlees, wild, gevogelte, vis, brood en banket. En alles op de begane grond, dus nóg toegankelijker voor onze klanten.”

www.sligro.nl