Rubriek: Automatisering

Studio Eijsink nieuwe naam Pool Communicatie

Fullservice communicatiebureau Pool Communicatie voert voortaan de nieuwe naam Studio Eijsink. Daarnaast verhuist het creatieve team naar een grotere locatie in Oosterwolde, optimaal ingericht voor co-creatie met klanten. Studio Eijsink onderstreept zo haar band met moederbedrijf Eijsink en haar onderscheidende, betrokken werkwijze als creatieve studio.

Pool Communicatie is al vanaf 2016 onderdeel van Eijsink. De twee verschillende bedrijfsnamen schiepen alleen maar verwarring. Manager Daan Pool: “Onze processen leken niet altijd van één organisatie te komen. Ontzettend zonde, want de combinatie van onze 32 jaar aan creatieve expertise en de 35 jaar aan automatiseringskennis van Eijsink is juist ijzersterk. Dat willen we graag laten zien. En daarom gaat Pool Communicatie voortaan verder als Studio Eijsink.”

Experts online vraagstukken

Studio Eijsink is een fullservice creatief bureau gespecialiseerd in het oplossen van online vraagstukken. Van maatwerk softwareoplossingen, webshops en online marketing tot narrowcasting en bedrijfsvideo’s. “We automatiseren processen en verduidelijken communicatie waardoor ondernemers en overheden slimmer en efficiënter kunnen werken. Hierbij besteden we ook veel aandacht aan onderzoek en conceptontwikkeling zodat we vraagstukken optimaal kunnen visualiseren in de vorm van online en offline ontwerpen.”

Automatiseringspartner Eijsink

Dankzij de wisselwerking met moederbedrijf Eijsink kunnen ondernemers dit serviceaanbod van Studio Eijsink combineren met een breed scala aan automatiseringsoplossingen zoals kassasystemen, bar- en keukenmanagement en selfservice bestelzuilen. Alle oplossingen worden continue doorontwikkeld en geoptimaliseerd door eigen softwareontwikkelaars. Zo kan iedereen hier terecht voor de beste combinatie van online en offline oplossingen.

studio-eijsink.nl