Rubriek: Inrichting

Tafellinnen: mooi, rustgevend en extra hygiënisch

Een gedekte tafel met tafellinnen is niet alleen erg mooi maar ook extra hygiënisch. Uit onderzoek blijkt dat tafellinnen resulteert in een vijf keer zo schoon tafeloppervlak. Als de gast ziet dat na elk bezoek de tafel wordt voorzien van schoon linnen geeft dat het nodige vertrouwen. 

Bezoekers voelen zich welkom en snel op hun gemak. Kies daarom voor professioneel tafellinnen dat vakkundig wordt gereinigd. Restaurants die investeren in kwaliteitstextiel investeren in vertrouwen bij hun gasten.  

Luxe beleving
Industriële wasserijen zorgen voor onberispelijk, hygiënisch textiel. Professioneel gesteven tafellinnen zorgt onbewust voor een luxe beleving. Het geeft ook een positief gevoel als gasten zien dat hun tafel met liefde en vakmanschap opgedekt wordt met fris tafellinnen. Bovendien is het aantrekkelijker om aan een gedekte tafel plaats te nemen, dan aan een tafeltje dat nog nat is van het reinigen.

Wellicht is het voor restaurants mogelijk om het Zuid-Europese systeem van kosten per couvert te gaan toepassen. Gasten begrijpen in deze tijd maar al te goed dat er extra maatregelen nodig zijn die extra kosten met zich meebrengen. Alle maatregelen die bijdragen aan een ontspannen gevoel bij restaurantgasten doen ertoe.

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. 

www.dwl.be