Rubriek: Food & Drinks

Time to Sparkle lanceert kwalitatieve 0% en 5% biobubbels  

Dry January is ondertussen voorbij, maar als het aan Time to Sparkle ligt drinken we het hele jaar door verantwoord en bewust. De importeur van kwaliteitsbubbels brengt de biologische 0% en 5% mousserende wijnen van Moderato exclusief naar Nederland.

Time to Sparkle biedt hiermee een alternatief van hoge kwaliteit voor mensen die minder of geen alcohol willen drinken. De missie van de oprichtsters is mensen te inspireren om vaker een kwaliteitsbubbel te drinken en met deze aanwinsten kan iedereen deelnemen aan een bubbelmoment. Het Franse Moderato wil de no. 1 worden als het gaat om het produceren van low & no alcoholische wijn op een duurzame manier. Time to Sparkle is blij met deze passende aanvulling op het huidige assortiment.

Ontwikkeling alcoholarm en -vrij in volle gang

De ontwikkeling van gedealcoholiseerde wijnen is in volle gang. Moderato ziet wijn zonder of met lager alcoholpercentage als primair doel en niet als ‘bijproduct’. ‘Er zijn steeds meer alcoholvrije wijnen verkrijgbaar, maar het blijft een uitdaging om een goede alcoholvrije wijn te vinden. We hebben Moderato onder onze doelgroep laten proeven en de reacties zijn louter positief. Dat La bulle 0 en 5 ook nog eens organic zijn vinden we een ware vondst. Kies altijd voor kwaliteit boven kwantiteit. Dat kan met een goed glas crémant, maar ook met onze alternatieven die verrassend goed van smaak zijn.’, aldus Annette Kuiper, co-owner Time to Sparkle.

www.timetosparkle.nl