Rubriek: Inrichting

Trend: het gevoel van uitgaan

De vakantieperiode zijn we doorgekomen, met wat minder mooi weer dan we hadden gewild. We wandelen september binnen, iedereen is weer terug op de basis en we hopen op een mooie nazomer zodat we het vakantiegevoel toch nog even kunnen vasthouden op de terrassen. Met een dekentje en een fijne terrasverwarming kunnen we het misschien zelfs volhouden tot diep in het najaar.

Ondertussen maken we onze interieurs weer up-to-date met soms wat meer middelen, maar vaak wat minder, door de zware tijd die we allemaal hebben gevoeld. En die nog niet voorbij is, maar met wat beperkingen, toch voor de meesten van ons steeds betere resultaten brengt.

Nieuwe trends snuiven

De beurzen komen er aan en wat een feest, sommige beurzen ook zowaar in het echt en niet digitaal. Want we willen toch allemaal liever het materiaal voelen, in die stoel even proefzitten, die lamp zien branden, die keuken gedemonstreerd zien. We kunnen dus ook niet wachten op Gastvrij Rotterdam en in ons geval ook op de interieurbeurzen in binnen- en buitenland om alle nieuwe trends weer op te snuiven en te voelen.

Voelen

Voelen is zo belangrijk in het digitale tijdperk. Dat wordt veel te vaak vergeten. Het voelen van anderen, maar ook van de sfeer die er hangt in het restaurant, het café, de club, het hotel. We kunnen van alles thuis laten bezorgen, maar niet het gevoel van het uitgaan. Het voelen van de sfeer, het geluid, de geur, de interactie met de mensen. Een groot deel moet vanuit de horecaondernemer zelf komen. Die kunnen dat als geen ander. Maar het stukje sfeer en interieur, daar zijn specialisten voor. Je kan tenslotte niet alles zelf. Studio de Bruyn is zo’n specialist. Al bijna 50 jaar actief in het ontwerpen en restylen van horeca interieurs, in goede en minder goede tijden. Grote en kleine verbouwingen, grote en kleine budgetten.

Natuurlijke trends

Als sneak preview kunnen we alvast een tipje van de sluier oplichten. De komende tijd borduren we uiteraard voort op de natuurlijke trends die we al een tijdje zien met de vele vergrijsde groen- en blauwtinten. Mooie wanden met beplanting, graffiti, fotowanden of wandbekleding. Als er maar iets gebeurt en dat in het groot. Maar ook de warme aardetinten als terracotta in lichte en donkere tinten, okergeel en goud zien we veel terug in de komende interieurs. Nog steeds een mooie luxe sfeer, met een stoer randje. Staal, marmer, hout, glas, zijde en velours en wat we ook veel zullen gaan zien zijn de mooie terrazzovloeren.

Complete verbouwingen kan, maar hoeft niet. Met een kleine restyling kan de sfeer alweer heel anders en nieuw voelen. Als het maar wel goed gebeurt en aansluit bij de bestaande identiteit. Het totale plaatje moet kloppen, het uitgaan moet voelbaar zijn! Studio de Bruyn kan daarin het verschil maken. We maken voor u ook graag het verschil!

Studio de Bruyn Projekt & Interieurarchitektuur

010-413 65 77

www.studiodebruyn.nl