Rubriek: Inrichting

Volledig vernieuwde schaararmschermen ideaal voor horecatoepassingen

Beweegbareoverkappingen.nl is dit jaar voor het eerst van de partij tijdens de Horecava. Het familiebedrijf uit het Gelderse Zutphen presenteert op stand 572 in hal 1 aan de Nederlandse horeca haar volledig vernieuwde programma schaararmschermen.

Igor van Geenhuizen van Beweegbareoverkappingen.nl: ‘Wij hebben de afgelopen jaren onze schaararmschermen volledig doorontwikkeld en vernieuwd. Onder andere om te zorgen voor grotere overspanningen waarmee ze ook veel breder toepasbaar zijn geworden voor o.a. de horeca. En alles uiteraard in eigen huis: de engineering, ontwikkeling en de productie’.

Altijd maatwerk

‘Per locatie wordt gekeken door onze engineers welke gevel- en portaalconstructies er nodig en mogelijk zijn waarna deze door ons worden uitgewerkt en geproduceerd. We maken zelf de Artist impressies en 3D visualisaties voor onze klanten. Volledige productie op maat dus. Geen gevel, geen terras en geen project is hetzelfde. Wij ontzorgen onze klanten volledig. Vanaf de eerste kennismaking tot en met een passend onderhoudsplan’.

Uitval tot 6 m

Beweegbareoverkappingen.nl presenteert twee volledig nieuwe types schaararmschermen. Een met een uitval van 1 tot 4.5 m en de andere tot maar liefst 6 m. Beide type schaararmen zijn uitgevoerd in hoogsterkte staal waardoor hoge belastingen mogelijk zijn.

De maximale belasting wordt vaak beperkt door de gevel waar de schermen aan gemonteerd moeten worden. Igor van Geenhuizen: ‘Wij zullen de gevels dan ook altijd constructief beoordelen waardoor we een passende constructie op maat aan kunnen bieden. Wij zorgen dat de realisatie100%  overeenkomt met de verwachtingen en gemaakte afspraken. Geen verrassingen achteraf en vanaf de aanbieding duidelijkheid voor de klant. Daar staan wij voor’.

Winterterras

Naast de standaard volant, vaak voorzien van bedrukking, is er de mogelijkheid te kiezen voor een uitvoering met een elektrisch bediende variovolant. Afhankelijk van de doekkeuze kan deze volant tot 2.000 mm verticaal uitlopen vanuit de voorlijst. Hierdoor kan de aansluiting aan de voorzijde gemaakt worden naar de veelal lager liggende windschermen. Een unieke uitbreiding waarmee men onder andere horecaondernemers de oplossing biedt voor het creëren van een winterterras.

Igor Van Geenhuizen: ‘De schermen zijn vanzelfsprekend ook uit te voeren met verwarming, ledverlichting en bedrukking. We maken gebruik van hoge kwaliteit doeken in acryl of polyester. Waterdicht en ook geschikt als zonwering. Op de Horecava wordt het nieuwe schaararmscherm werkend gedemonstreerd. Wij nodigen iedereen heel graag uit voor een bezoek aan onze stand op Horecava 2024’.

www.beweegbareoverkappingen.nl

Horecava: 1.572