Rubriek: Apparatuur

Animo, perfecte koffie 70 jaar lang

Voor perfecte kop koffie gebruik je een perfecte machine. Animo maakt hoogwaardige koffiezetsystemen en –automaten. Dat doen ze al 70 jaar lang, sinds 1950. Om het 70-jarig bestaan extra te onderstrepen is een speciale editie van de OptiMe samengesteld. Deze moderne en stijlvolle machine is voorzien van speciale details, passend bij het jubileumjaar.

Hiermee wordt nogmaals onderstreept dat de OptiMe een echte eye catcher is. Hij mag gezien worden en is volledig te personaliseren met verschillende materialen, kleuren, add-ons, LED-verlichting, display-achtergronden en (commerciële) berichten op het scherm. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het toonaangevende en compacte 360° design is erkend met een prestigieuze Red Dot Award. Met een aanbevolen dagelijkse output van 40 tot 125 kopjes per dag is deze compacte machine ideaal voor lunchrooms, restaurants, bed & breakfasts en ontbijtzalen van hotels. Kortom, voor alle kleine en middelgrote bedrijven die hun eigen smaak willen uitdragen. 

Nieuwe add-ons

Na de succesvolle introductie van de OptiMe brengt Animo nieuwe add-ons uit. Door middel van het nieuwe externe waterreservoir kan de OptiMe gebruikt worden in situaties waar een vaste wateraansluiting niet mogelijk is. De bekerdispenser biedt ruimte voor 150 koffiebekers, houdt de koffiecorner netjes en zorgt voor een hygiënische werkomgeving voor medewerkers, klanten en gasten. Met de add-on betaalsysteem zijn alle mogelijke betaalsystemen te koppelen, van cashless tot muntgeld. Dankzij deze nieuwe add-ons en de reeds bestaande melkkoeler en koppenwarmer is het assortiment compleet en de OptiMe geschikt voor iedere situatie.

OptiBean 4 Touch
Nieuw is de OptiBean 4 Touch. Deze is, ten opzichte van de OptiBean 3, voorzien van één extra instantcanister. Hierdoor zijn er meer receptcombinaties mogelijk. De ingrediënten in deze instantcanisters kunnen gebruikt worden voor recepten met topping, chocolade, suiker, instant (decafé) koffie of soep. Door bijvoorbeeld het extra canister te vullen met suiker behoren losse suikerzakjes tot het verleden. Of vul het met instant koffie om sneller (thermos)kannen koffie te zetten.  De OptiBean 4 Touch is hiermee de ultieme krachtpatser in het bean-to-cup segment.

www.animo.eu