Rubriek: Diversen

Digitaliseer uw HACCP-registratie met gemak

Met Hygiënecode Online kunt u moeiteloos voldoen aan de hygiënecodes voor de horeca, slagers, bakkers en meer. Onze app maakt de digitale registratie van uw HACCP eenvoudig en efficiënt. Ervaar de voordelen van een versnelde administratie en verbeterde nauwkeurigheid in uw registratieproces.  

Ontdek de veelzijdigheid van ons HACCP-registratiesysteem met diverse basis- en uitbreidingsmodules. Van ondersteuning voor de Allergenen wetgeving tot het moeiteloos printen van bewaar- en codeerlabels, het beheren van urenregistratie en het overzichtelijk bijhouden van personeelsplanning. Hygiënecode Online biedt een alles-in-één oplossing. Men kan kiezen uit verschillende pakketten, speciaal ontworpen om de keuken, werkplaats of bakkerij volledig vrij van papier te maken.

Horecava 2024

Op stand 12.002 tijdens Horecava 2024 presenteert Hygiënecode Online innovatieve oplossingen voor uw HACCP-registratie. Zo demonstreert men graag de gebruiksvriendelijke HACCP-registratie app, ontworpen om het horecabedrijf te stroomlijnen en de administratieve taken te vereenvoudigen. Het team staat klaar om u meer te vertellen over de app en de diverse modules die beschikbaar zijn.  

www.hygienecodeonline.nl

Horecava: 12.002