Rubriek: Diversen

Fafa’s zoekt partner in Nederland

Toen Doron Karavani in 2011 het eerste Fafa’s restaurant opende in Helsinki, had hij nog geen idee dat zijn concept van een fastfood-restaurant met vers gemaakte falafels en pitabroden ooit zou uitgroeien tot een grote franchiseformule. De keten die begonnen is in Helsinki wil nu de stap naar Nederland maken en zoekt een partner die als Master de Nederlandse uitrol op zich wil nemen.

Uniek in zijn soort

Fastfood wordt vaak geassocieerd met de vette hap, maar Fafa’s doet de dingen anders. Het gaat allemaal om een ​​unieke sfeer, goed eten met verse ingrediënten en geweldige mensen. Naast de kenmerkende falafels en pitabroodjes met verschillende vullingen, serveert Fafa’s ook ander kwaliteit fastfood, zoals kebab en salades. Verschillende ingrediënten en smaken combineren, daar gaat het om. Alle smaken moeten elkaar aanvullen. Als het om eten gaat, worden er geen concessies gedaan.

Fafa’s is meerdere malen verkozen tot het beste street food restaurant in Helsinki. Een deel van Fafa’s uniciteit is dat, ondanks dat het uitgegroeid is tot een franchiseketen, elk restaurant zijn eigen sfeer heeft. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Valerie Bakker T 035-5485945