Rubriek: Food & Drinks

Kornuit 0.0%

Grolsch introduceert met Kornuit 0.0% de alcoholvrije variant van het pilsmerk Kornuit. Opvallend daarbij is dat deze Kornuit 0.0% niet in fles maar in blik verkrijgbaar is.

De folie rondom deze blikken is vervaardigd van 100% gerecycled plastic. Daarmee wordt een bewuste keuze voor alcoholvrij gecombineerd met de keuze voor duurzaamheid en gebruiksgemak.

De populariteit van alcoholvrije bieren in Nederland neemt enorm toe, ook onder de relatief jonge doelgroep van Kornuit. Steeds vaker geven ook zij de voorkeur aan alcoholvrij boven alcoholhoudend of alcoholarm bier. Ze letten meer op hun gezondheid en maken bewustere én duurzame keuzes. Daarbij is ‘gemak’ voor hen een belangrijk criterium bij de aankoop van bier.

Verrassend fris

Kornuit 0.0% is gebrouwen met de citrus-hop Cascade. Hierdoor smaakt het bier vanaf de eerste slok verrassend fris. Door het unieke brouwproces zijn de meesterbrouwers van Kornuit in staat om op geheel natuurlijke wijze een alcoholvrije Kornuit te brouwen met behoud van de frisse smaak en de zachte afdronk.