Rubriek: Diversen

‘Natuurlijk Lekker’: Verantwoorde koekjes met minder vet

Hoppe, bekend van de ‘cadeautjes’ bij de koffie en thee introduceert een nieuwe, innovatieve koekjesmix: Natuurlijk Lekker. Dit product bestaat uit vier varianten die perfect matchen met de smaaktonen van koffie en thee. De koekjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals 100% haver en 100% zonnebloemolie en zijn gezoet met honing en rietsuiker. Een heerlijke traktatie bij de koffie en thee met 30% minder vet en 40% minder suiker dan traditionele koekjes. Met Natuurlijk Lekker introduceert Hoppe een nieuwe kijk op lekker. Consumenten hebben steeds meer behoefte aan gezonde variatie, maar willen tegelijkertijd genieten. Hier kiezen ze zeker voor op verwenmomenten, zoals het buitenshuis drinken van een speciaalkoffie of thee.

Alleen natuurlijke ingrediënten

Hoppe speelt hierop in met de Natuurlijk Lekker koekjesmix. De koekjes zijn bereid met enkel natuurlijke ingrediënten. Er zijn vier smaken: cranberry, koekkruiden, cacaonibs en kokos. De koekjes zijn gemaakt volgens een unieke receptuur, van 100% haver en 100% zonnebloemolie, zonder toevoeging van extra bloem of vetten. Ze zijn gezoet met de natuurlijke zoetstoffen honing en rietsuiker. Niet alleen de inhoud, maar ook de presentatie van de koeken past bij de tijd van nu. De moderne, aantrekkelijke eenstuksverpakking trekt aandacht en straalt authenticiteit uit. Natuurlijk Lekker is verkrijgbaar via de horecagroothandels in Nederland. Koen van Dommelen, product manager Hoppe Professional: “De populariteit van granen zoals haver en de vraag naar een gezondere koek, boden ons de uitdaging om een product op maat te maken. De productontwikkelaars van Hoppe zijn erin geslaagd om het toch wel traditionele koekje bij de koffie gezonder én eigentijdser te maken. Natuurlijk Lekker koekjes bevatten 15 procent minder calorieën, 30% minder vetten, 35% minder suikers en vijf keer zoveel vezels dan de gemiddelde koekjes in de horecamarkt.”

Over Hoppe Professional Hoppe Professional ontwikkelt en produceert ‘cadeautjes’ voor bij de koffie en thee. De koekjes van Hoppe zijn onmisbaar bij de aankleding van een perfecte kop koffie of thee. Via de horecagroothandel vinden ze hun weg naar de professionele markt. Hoppe Professional verzorgt zelf alle marketing- en verkoopactiviteiten van de losse en per stuk verpakte koekjes. Versheid, hygiëne en een kleurrijke presentatie zijn altijd gegarandeerd. De sterke, conceptmatige en thematische aanpak maakt Hoppe toonaangevend in dit segment.

www.hoppe.nl