Rubriek: Food & Drinks

Nieuwe horecalijn Zaanse Mayonaise in topdown en spoutflessen

Exclusief voor de horeca introduceert Van Wijngaarden een nieuwe knijpfles verpakking met een speciaal ontwikkelde dop. Het assortiment van Zaanse heeft een professionele uitstraling en een praktische nieuwe verpakking die het gebruik nog makkelijker maakt.

Zaanse Mayonaise is onmisbaar in elke horecakeuken, foodtruck, snackbar, sportclub en/of viskraam. De Zaanse Mayonaise onderscheidt zich door de volle smaak van échte mayonaise en is al decennialang de favoriet van vele horecaondernemers.

Flessen met speciaal ontwikkelde dop

Naast Zaanse Mayonaise in de knijpfles wordt het assortiment uitgebreid met maar liefst vijf nieuwe smaakvarianten: Zaanse ketchup, curry ketchup, fritessaus, fijne mosterd en veganaise allergeenvrij. Michel van Wijngaarden licht toe: “Met deze transparante PET fles en vernieuwde dop is de saus nog makkelijker en beter te gebruiken. Ondanks de inhoud van 750 ml zijn de flessen zo stabiel dat ze topdown kunnen worden neergezet om snel gebruiken.”

Omdat doseren makkelijk is, zijn de gerechten in een handomdraai mooi op te maken en door de vernieuwde dop ook beter af te sluiten. Het assortiment bestaat uit de smaken knoflook, kerrie, truffel, mosterd, pittige mayonaise en knoflook veganaise. De verrassend smaakvolle allergeenvrije veganaise is ook te gebruiken als basissaus voor de allergeenvrije kaart.

www.zaansemayonaise.nl