Rubriek: Food & Drinks

Sligro verbindt zich als Founding Partner weer aan Gastvrij Rotterdam

Sligro Food Group heeft niet alleen haar deelname bevestigd, maar heeft zich ook weer als Founding Partner aan Gastvrij Rotterdam verbonden! Het aantal Founding Partners komt daarmee op 14.

Vanaf de eerste editie van Gastvrij Rotterdam in 2013 zijn marktleiders uit verschillende productgroepen als Founding Partner verbonden aan de vakbeurs voor het midden- en hoogsegment Horeca. De jaarlijkse beurs trekt in september inmiddels ruim 500 exposanten en 18.500 horecamanagers en -ondernemers als bezoeker naar Rotterdam Ahoy.

Sligro op Gastvrij Rotterdam

Sligro zal samen met Heineken een stand van 170m² inrichten midden op de beursvloer in hal 4. Beide bedrijven stonden vorige editie ook in hal 4, toen nog met ieder een eigen stand. Dit jaar bundelen de beide marktleiders hun krachten op één stand. Patrick Hagoort, Regionaal Salesmanager Zuid-Holland, “Ook dit jaar ontvangen we je graag op onze stand tijdens Gastvrij Rotterdam, waar we je inspireren om je als foodprofessional echt verder te brengen.”

Over Sligro

Met 50 regionale zelfbedieningsgroothandels is Sligro altijd dichtbij. Patrick Hagoort: “Sligro wil mensen laten genieten van lekker, goed en eerlijk eten. Groots in genieten!” Met een scherp geprijsd assortiment van ruim 85.000 artikelen en een aantal onderscheidende oplossingen voor de huidige uitdagingen in de horeca, is Sligro dé partner voor de foodprofessional.