Rubriek: Diversen

Overname Top Ongediertebestrijding door Rentokil

Rentokil Pest Control heeft begin maart Top Ongediertebestrijding overgenomen. Rentokil wil hiermee zijn positie binnen de agrosector verder verstevigen en de activiteiten uitbreiden.

Wilfred Top, voormalig eigenaar Top Ongediertebestrijding, heeft IPM hoog in het vaandel staan. ‘De reputatie van Top binnen de horeca en agrosector en de IPM werkwijze sluiten goed aan bij de activiteiten van Rentokil Pest Control. De hoge kwaliteit van dienstverlening en de innovatieve producten die Rentokil mijn klanten kan bieden, zorgen ervoor dat zij verzekerd zijn van de beste service en de nieuwste ontwikkelingen’.

Kennis van horeca en agrarische sector

‘Top Ongediertebestrijding was op zoek naar een speler met kennis van zowel de horeca als de agrarische sector en een speler die meerwaarde kan bieden voor zijn klanten’, zegt Jacob Catsburg van Rentokil. ‘Sinds 1936 is Rentokil gevestigd in Nederland en sinds 5 jaar hebben wij een aparte afdeling die zich volledig toelegt op de ongediertebestrijding en -preventie binnen de agrarische sector. Hierdoor hebben we een schat aan kennis en ervaring om samen met Wilfred Top de agrariër verder te ondersteunen in onder andere biologische bestrijding.’

De medewerkers van Top Ongediertebestrijding maken per direct deel uit van de Rentokil organisatie en zullen de klanten van Top blijven bezoeken. De klanten kunnen dus rekenen op een vertrouwde service en hebben direct toegang tot alle producten en diensten van Rentokil zoals de biologische vliegenbestrijding.

www.rentokil.nl