Bedrijf

NJOJ

NJOJ

Gezelligheid? Dan mag de bartafel van NJOJ niet ontbreken. De bartafels van NJOJ hebben een aantal unieke kenmerken: dikke aluminium poten voor extreme stabiliteit, twee stevige voetsteunen waardoor je urenlang met je vrienden kunt hangen zonder moe te worden en onder elke hoek zijn 2 handige haken om je jas of tas aan te hangen. Daarnaast zijn alle bartafels van NJOJ demontabel, en staan zonder gereedschap binnen een minuut. NJOJ heeft namelijk een uniek kliksysteem ontwikkeld waardoor elke tafel binnen 4 klikken staat. Handig als je hem mee wilt nemen op vakantie, binnen en buiten wilt gebruiken of gewoon om op te bergen. Gedemonteerd nemen de bartafels van NJOJ nauwelijks ruimte in en door het lichte gewicht kan iedereen de tafel binnen 1 minuut opzetten en weer demonteren. Ook voor iedereen die kampt met ruimtegebrek zijn de bartafels van NJOJ Dutch Design een uitkomst.

De NJOJ bartafel is een uniek en prijswinnend Nederlands ontwerp. Wereldwijd bestaan er geen vergelijkbare tafels. De bartafel is binnen en buiten te gebruiken en oerdegelijk van kwaliteit. Standaard leverbaar in 2 formaten: 60 x 140 x 108 cm (6 persoons) en 60 x 180 x 108 cm (10 persoons). Optioneel als eettafel op te zetten en eventueel verrijdbaar met zwenkwielen. Door het gebruik van aluminium in combinatie met dennenhout is de tafel licht van gewicht en tevens een milieubewuste keuze.

NJOJ Dutch Design
NJOJ is gevestigd in Vught houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen en vervaardigen van mooi en praktisch gebruiksmeubilair. Uitgangspunten zijn eenvoud, gebruiksgemak en duurzaamheid. Alle NJOJ producten worden volledig in Nederland vervaardigd en hebben 3 jaar garantie. Daarnaast is maatwerk mogelijk.

Bartafels van NJOJ: doordacht, demontabel en fraai