Rubriek: Inrichting

Kophoeslaken Plus: innovatie voor hotelbedden

Het gepatenteerde Kophoeslaken Plus van De Witte Lietaer is een slimme innovatie op het gebied van bedlinnen voor hotels. Voortaan kan één persoon, snel, efficiënt en strak een bed opmaken. Dit levert een aanzienlijke tijdwinst op en een perfect resultaat voor optimaal slaapcomfort voor hotelgasten.  

Een normaal kophoeslaken beschikt aan beide zijden over een rechthoekige enveloppe. Kophoeslaken Plus is echter aan de onderzijde voorzien van een elastiek waarmee het hoeslaken makkelijker en mooier om de matras kan worden gevouwen. Dankzij het vlakke kopstuk en de hittebestendige elastische band is het kophoeslaken perfect industrieel was- en mangelbaar.

Wereldmerk voor professioneel textiel

Al meer dan 100 jaar is De Witte Lietaer een internationale speler op de markt voor professioneel textiel. Het merk levert aan internationale hotels als Hilton, Sheraton en Marriott, maar ook aan onafhankelijke hotels, B&B’s, industriële wasserijen en linnenverhuurders over de hele wereld. De Witte Lietaer heeft als doel om blijvend te innoveren om het comfort voor de hotelsector en de hotelmedewerkers te optimaliseren.

De Witte Lietaer staat in Januari op de Horecava in Amsterdam.

www.dwl.be