Rubriek: Food & Drinks

FCSI themabijeenkomst op Horecava 2024: ‘De Toekomst is Nu.’

FCSI Nederland, de toonaangevende vereniging van onafhankelijke foodservice consultants, staat klaar om een inspirerende bijeenkomst te organiseren onder het thema ‘De Toekomst is Nu.’ Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 9 januari in het theater op Horecava.   

FCSI is met meer dan 1450 leden in 45 landen over de hele wereld een wereldwijd platform voor experts op het gebied van foodservice faciliteiten voor diverse sectoren waaronder de horeca. ,  

Waarom deze bijeenkomst?

FCSI Nederland wil in het Theater van de Horecava de toeschouwers inspireren en de mogelijkheid bieden om samen met vakgenoten en belanghebbenden te bouwen aan een professioneel gastvrije toekomst. Bezoekers worden geïnspireerd op het thema ‘De Toekomst is Nu,’ met specifieke aandacht voor de uitdagingen rondom personeel, duurzaamheid en innovatie in de gastvrijheidsbranche.

Benjamin Calleja

Benjamin is een ondernemende visionair die inspireert op het kruispunt van innovatie, creativiteit en groei. Hij is de Keynote spreker op dit event. Als Oprichter & Chief Experience Officer van Livit Design heeft Benjamin de leiding gehad over een van ’s werelds grootste bedrijven op het gebied van F&B-ontwerp en transformatie. De focus van Livit op het verbeteren van de merkprestaties door middel van gastervaring, ontwerp en operationele efficiëntie heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op de branche. In meer dan 40 landen kan zijn invloed worden gevoeld. Naast zijn rol bij Livit Design is Benjamin ook de visionair achter de Fast Fine Restaurant Group.