Rubriek: Inrichting

Okido: projectinrichter voor elke gelegenheid

Al meer dan 15 jaar is Project Totaal Okido actief in de wereld van inrichtingen. Waar de focus in de beginjaren voornamelijk op horecazaken lag, is het portfolio in de afgelopen jaren fors uitgebreid. Naast restaurants, bars en cafés behoren nu ook zorginstellingen, buurthuizen, kerken en sportkantines tot het klantenbestand.

Om al deze verschillende soorten klanten te bedienen, wordt het assortiment elk jaar doorgelicht en aangepast aan de wensen van de afnemers. In het kader van deze assortimentsvernieuwingen is er dit jaar een gloednieuwe serie aan het aanbod toegevoegd: de Tampa-serie. Deze stijlvolle stoel en kruk geven uw zaak een verfijnde uitstraling, mede dankzij het trendy patroon in de rugleuning en zitting. Zowel de stoel als de kruk is in drie kleuren verkrijgbaar: cognac, antraciet en legergroen. De serie is voorzien van een ‘horeca-proof’ microvezel stoffering die stevig, comfortabel én makkelijk schoon te maken is. Alles wordt ondersteund door een slank doch stabiel metalen onderstel. Kortom: de ideale horecastoel en -kruk.

Richmond stoel zeer populair

Naast deze toevoegingen aan het assortiment zijn er natuurlijk ook meubels die al jarenlang een succes zijn en dat ook nog wel even zullen blijven. In dit geval kunnen we eigenlijk niet om de Richmond stoel heen: jaar op jaar is deze stoel erg in trek, vooral bij de horecaondernemer. De velvet stoffering zorgt ervoor dat het zitcomfort enorm hoog is en de verticale strepen op de rugleuning geven uw etablissement net dat beetje extra. De Richmond collectie is in verschillende trendy kleuren beschikbaar, waaronder roestbruin, blauw en legergroen. Als kers op de taart kunt u bij Okido uw eigen Richmond stoel ontwerpen. U kiest uit één van de basiskleuren en bepaalt zelf wat voor patroon er op uw stoel wordt gestoffeerd. U kunt hierbij kiezen uit honderden verschillende printjes in allerlei soorten: van vrolijke flamingoprints tot hippe prints met mooie planten en bloemen erop. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een bezoek aan de Okido showroom in Heerenveen is de ultieme gelegenheid om samen met een medewerker een prachtstoel te creëren.

2500 m2 showroom

Sowieso is een bezoekje aan de showroom de moeite waard: verdeeld over 2.500 vierkante meter is de gehele collectie voor zowel binnen als buiten uitgestald. Hier krijgt u een goed beeld van alles wat Okido te bieden heeft, welk seizoen het ook is. Van stoelen tot tafels en van krukken tot banken, het staat er allemaal. De koffie staat klaar, tot dan!

www.okidobv.nl