Rubriek: Inrichting

Stijlvol Okido: de nieuwe collectie!

De ‘r’ zit weer in de maand en dus zijn we weer op weg naar knussere tijden: het terras wordt minder gebruikt en de focus verschuift meer en meer richting het interieur. U wilt uiteraard goed voorbereid zijn op deze verschuiving en de inrichting van uw horecazaak op orde hebben. Okido helpt u daar graag bij!

Multifunctioneel meubilair

De manier waarop u uw horecazaak inricht, is van wezenlijk belang. Niet alleen zorgt een nette inrichting voor een goede sfeer, het is ook van belang dat uw gasten zich op hun gemak voelen in hun restaurant en – zeker niet onbelangrijk – lekker kunnen zitten. Op al deze behoeften speelt de najaarscollectie van Okido uitstekend in. De onbetwiste leider van het assortiment is de Richmond stoel. Deze stoel is verkrijgbaar met twee verschillende soorten stoffering: de velvet variant biedt een zeer hoog zitcomfort en past daarnaast helemaal in de trend van dit najaar met zijn luxueuze uitstraling. De andere variant is voorzien van microvezel bekleding. Deze stof is een stuk steviger dan het zachte fluweel en daarom ook beter bestendig tegen vocht en vuil: de ideale restaurantstoel dus!

Ontwerp uw eigen stoel

Mocht de stijlvolle Richmond stoel u nog niet voldoende bekoren wat betreft uniekheid en uitstraling – wat wij ons moeilijk kunnen voorstellen – dan kunt u altijd een stapje verder gaan: bij Okido kunt u uw eigen Richmond stoel ontwerpen! U kiest eerst een kleur stoffering; u heeft hierbij keuze uit blauw, roestbruin, goudbruin, zwart en legergroen. Vervolgens kunt u de achterkant van de stoel laten bekleden met een Pintail stoffering naar keuze. Deze trendy prints geven uw stoel echt een uniek karakter. De mogelijkheden zijn eindeloos! Kijk op de website voor een overzicht van alle prints of kom eens kijken in showroom te Heerenveen.

Totale inrichting

Met alleen stoelen bent u er uiteraard nog niet. Bij Okido voorzien we u graag van een complete inrichting, zodat u meerdere vliegen in één klap slaat en een prachtig geheel kunt creëren. Tafels, banken, barkrukken: u vraagt, wij draaien. En u kunt niet alleen voor meubilair bij ons aankloppen, ook verlichting en allerhande accessoires behoren tot ons assortiment. Als we totale inrichting zeggen, bedoelen we ook echt een totale inrichting. Samen met Okido zorgt u ervoor dat uw gasten zich welkom voelen en creëert u een unieke inrichting die uw gelegenheid onderscheidend maakt.

www.okidobv.nl