Rubriek: Inrichting

Project Totaal Okido: voor elk terras wat wils

Nu de lente in volle gang is, stromen de terrassen langzaam maar zeker weer vol. Gasten willen natuurlijk plaatsnemen op het terras dat er het mooiste bij ligt en daarom is het van groot belang dat alles er tiptop uitziet. En dat is precies waar men bij Project Totaal Okido heel goed in is: Voor elke stijl heeft men terrasstoelen en -tafels en andere benodigdheden.

Kunststof klassiekers

Al jarenlang een begrip op veel terrassen en nog altijd zeer populair: kunststof terrasmeubels. Dit meubilair is niet alleen praktisch vanwege het feit dat het vaak stapelbaar of inklapbaar is, maar is ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Tel daarbij op dat het kunststof uitermate goed bestand is tegen allerlei weersinvloeden en je hebt het ideale meubilair voor op je terras gevonden!

Terrasstoel Tivoli

Gloednieuw in de collectie van Okido dit jaar is de terrasstoel Tivoli: stapelbaar, comfortabel en zeer gunstig geprijsd. Deze ultieme terrasstoel is in drie trendy kleuren verkrijgbaar, voor ieder wat wils dus! Je kunt er verder lustig op los combineren met het enorme aanbod aan kunststof terrastafels. Inklapbaar of niet inklapbaar, zwart of zilver onderstel, in een houtlook of steenlook; jij wilt het, wij hebben het. Tip: werk met hoogteverschillen door lage tafels en stoelen af te wisselen met bartafels en barkrukken! Zo creëer je dynamiek in je terras en ziet het geheel er nóg mooier uit.

Bourgondisch Bistro

Voor wie een iets andere kant op wil met zijn of haar terras, heeft Okido de bistrolijn op poten gezet. Met deze sierlijke meubels tover je je terras om tot een pleintje zoals je in Parijs ziet. De combinatie van klassieke stoeltjes en ronde tafels met een gouden randje voert hier de boventoon. Dit jaar is het bistro-assortiment behoorlijk uitgebreid: zo zijn er maar liefst 5 nieuwe terrasstoelen en 2 nieuwe krukken in deze stijl bijgekomen. Met armleuning voor wat extra zitcomfort of zonder armleuning voor een iets lossere look: de keuze is aan jou! Zo wordt het combineren met onze bistrotafels leuker dan ooit.

Maak je terras compleet

Natuurlijk heb je aan alleen stoelen en tafels niet genoeg. Daarom ben je bij Okido ook aan het juiste adres voor andere terrasmeubels en -accessoires, zoals loungesets, parasols en terrasschermen. Parasols in alle kleuren van de regenboog en strakke terrasschermen in verschillende afmetingen om je terras te omheinen: voor een compleet terras moet je bij Okido zijn!

www.okidobv.nl